ОГНЕН БЛЯСЪК НА BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE!

Date: 04.07.2016

LARISS, ЖАНА БЕРГЕНДОРФ И NU/ANCE СА НОВИТЕ УЧАСТНИЦИ НА ФЕСТИВАЛА В БАНСКО.

Забележително лято се очертава тази година в Банско. Перла във фестивалната огърлица на южния град е тазгодишното издание на Bansko Beat Music Experience, 15-16 юли. Приятните изненади покрай него не спират, а последната новина е, че дамското участие е преобладаващо – Lariss и Жана Бергендорф се включват в състава на изпълнителите. За същинско рок звучене от ново поколение, ще се включат и NU/ANCE.

Lariss се превръща в абсолютна любимка не само на балканската, но и на световната публика. Почитателите й се множат с всяка нейна поява на сцената, с други думи – истинска звезда.

Сама твърди, че е родена „в града на поезията”, но се изгражда като личност „в града на неограничените възможности”. Ако все още не сте се сетили коя е, ето един жокер – тя е изпълнителката на световния хит „Dale Papi”, а новият й сингъл се казва„Droppin Da Bomb” и уверено се изкачва по скалата на музикалните предпочитания. В момента тя е ангажирана с работа по “Another Level” и „Lova Boay”, новите ѝ музикални видеа, кадрите, от които са умопомрачителни! Larissе била гост на страната ни нееднократно и обещава, че и този път няма да е за последно.

Талантът на Жана Бергендорф е неоспорим – има номинация в категория „БГ Изпълнителка” за тазгодишните Годишни музикални награди на БГ Радио. Последният й сингъл, общото парче с Моисей – „Време”, беше девет поредни седмици на първа позиция в официалната класация. Жана работи усилено по следващия си, този път самостоятелен проект.

NU/ANCEса познати на широката аудитория от ТV ротациите на първия им сингъл “Daylight”, от участието си на Bansko Beat Music Experience миналата година, както и на други музикални фестивали в страната и в чужбина. NU/ANCEсасравнявани с емблематични групи от ранга на U2 и Muse, подгряват SINOPTIK на гостуването им у нас, участват на юбилейния концерт на телевизия MM тази година. Те вероятно са най-стремглаво развиващата се банда в България - от 2014-та насам, прогресивно развиват както потенциала си и местата, на които се изявяват, така и публиката, която ги харесва. В момента набира старт новият им видео сингъл “Falling Down”.

Очевидно организаторите са подготвили много изненади за публиката на фестивала, който тази година е „оградил” датите 15-ти и 16-ти юли от ваканционния календар.

Ще се срещнем там.

Входът традиционно е свободен и всеки е добре дошъл!

С подкрепата на Община Банско.

 

Momini Dvori

  • Municipality: Bansko 2770, 1 Pirin Str.
  • +359 888 530 695 / +359 885 406 595
  • +359 749 88064
  • https://www.facebook.com/Momini.Dvori?fref=ts